Голяма стъпка в живота очаква звездата на Барселона Лео Меси след края на сезона. Тогава той ще се обвърже доживот с жената на сърцето си Антонея Рокусо, като това ще стане в дните около 30-ия рожден ден на футболиста. 

Това огромно събитие за аржентинеца обаче предизвиква лека семейна драма в клуба. Тя е породена от очакваното отсъствие на съотборника на Меси - Жерар Пике и половинката му Шакира. 

Колумбийката ще бъде на турне в дните около сватбата и няма как да присъства. Това ще накара Пике да стои близо до двете им деца, защото двойката няма доверие на бавачки и единственият вариант е той да се появи сам с двамата малчугани на сватбата. 

Но със сигурност Шакира ще отсъства, което пък всъщност няма да е толкова неприятно за Антонея Рокусо. Тя е в хладни отношения с поп-певицата, защото заради нея Пике се раздели с предишното си гадже Нурия Томас, която е дългогодишна приятелка на бъдещата госпожа Меси. 

Все пак тези дребни дрязги между нежните половинки на двамата асове на Барса не би трябвало да повлияят на отношенията им на терена и това е само пикантен детайл около сватбата на футболиста.