През летния трансферен прозорец вече станаха факт един куп любопитни сделки, в които клубове платиха внушителни суми за футболисти, които поне според редовият футболен зрител не струват толкова скъпо.

Една от тези интересни сделки бе привличането на Барселона на бразилеца Паулиньо от китайския Гуанджоу Евъргранде. Каталунците платиха 40 милиона евро за футболиста, който преди авантюрата си в Китай прекара две години в Тотнъм. В Лондон Паулиньо не изпълни очакванията, а в онлайн анкета дори бе избран за най-слабия играч в историята на "шпорите".

Барселона официално представи Паулиньо

Първите изяви на Паулиньо с екипа на Барса пък определено не дадоха повод за оптимизъм на привържениците на отбора и най-вече доведоха до доста смях.

В четвъртък бразилецът бе официално представен на "Камп Ноу" и традиционно трябваше да направи няколко "крачета" и трикове с топката. Само че Паулиньо направи само три "крачета" преди да загуби контрол над топката.

Видеото бе споделено от потребител в Туитър и моментално доби популярност, а фенове на Тотнъм веднага споделиха, че тоеа е Паулиньо, когото си спомнят от периода му на "Уайт Харт Лейн".