Защитникът на Барселона Жорди Алба направи доста любопитно изказване. Според играча, той е един от най-мразените хора в световния футбол и трудно приема критиките по свой адрес. Алба допълни още, че хората не знаят нищо за живота му, за да сипят постоянно критики и обиди към него.

„Чувствам, че повечето фенове изобщо не ме харесват. Винаги ме критикуват и не са доволни. Признавам, че начинът ми на игра е малко дразнещ и поведението ми на терена не винаги е най-доброто, но не смятам, че заслужавам тази омраза. Извън футболното поле аз съм съвсем различен човек. Ценя всичко в живота, обичам съотборниците си, но с отношението, което получавам от много фенове на футбола, имам чувството, че съм един от най-мразените в нашия спорт. Всеки обаче има право на мнение и аз се съобразявам с него. Продължавам напред, както е било винаги, но имам всички основания да си мисля, че спрямо мен има огромен негативизъм и омраза“, коментира бившият състезател на Валенсия.

13 снимки


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.