Защитникът на Барселона Самюел Умтити за пореден път опроверга информациите, че иска да напусне „каталунците“. Централният бранител бе свързван с трансфер в Лион през лятото, но заплатата на французина се оказа прекалено висока за "хлапетата".

Сега, 26-годишният състезател отново увери феновете на Барса, че няма никакво намерение да си тръгва и желанието му е да остане в състава на Роналд Куман.

„Не зная защо толкова много се шуми около мен и постоянно се пише, че си тръгвам. Преди време казах достатъчно по темата, но отново ще го направя, тъй като някои хора явно силно желаят да напусна Барселона. Нямам намерение да ходя никъде, искам да остана и да играя. Да, признавам, че през лятото имаше разговори с Лион, но нещата просто не се случиха. Олимпик ми даде шанс във футбола, благодарение на клуба имах възможността да заиграя в Европа. Винаги ще бъда благодарен на хората там. Един ден може да се върна, за да завърша кариерата си , но в този момент желанието ми е да се наложа в Барселона“, коментира той.