Голмайсторът на Барселона Луис Суарес е убеден, че той и неговите съотборници са способни да осъществят обрат срещу Пари Сен Жермен в предстоящия осминафинален мач реванш от Шампионската лига. Каталунците загубиха с 0:4 в първата среща на „Парк де Пренс“ и се нуждаят от истинско чудо.

„Доста време мина от първия мач, а най-трудни бяха дните веднага след него", заяви Суарес.

"Тази загуба ни нарани много, но ние съумяхме да се издигнем, защото променихме поведението си и отново започнахме да бележим", добави уругваецът.

Статистиката обаче не е на страната на Барселона, тъй като досега никой отбор не е правил обрат след загуба с 4 гола разлика в първия мач.

Луис Енрике: Щом ПСЖ ни вкара 4 гола, ние можем да отбележим 6

"Нищо не е невъзможно във футбола и ако има отбор, който да е способен да вкара 4 гола, то това е Барселона. Ние искаме да влезем в историята. Трябва просто да бъдем търпеливи и да не се отчайваме. Хубавото нещо на футбола е, че винаги има как да отговориш на предизвикателството. Мисля, че с помощта на нашите фенове можем да се справим с това голямо предизвикателство. Ако успеем да ги отстраним, това ще бъде един от най-великите моменти в кариерата ми. Ще се борим до последния сигнал", завърши Суарес.