Валенсия посреща Барселона по MAX SPORT 4 в най-интересния мач за кръга в Ла Лига

Неделният ден от 21 кръг на Серия А ще предложи на футболните фенове две страхотни футболни дербита. В 19:00 часа ще бъде даден началният сигнал на издание №190 на Derby della Capitale между непримиримите съперници Рома и Лацио. Символични домакини на Олимпико ще са вълците, а двубоят ще се предава пряко по MAX Sport 3.

Неделното дерби на Рим ще има и по-специален залог за двата тима, тъй като се явява пряк сблъсък за разпределение на местата в Топ 4 в Серия А. След изиграни 20 кръга Лацио заема третата позиция като изостава на 6 точки от лидера Ювентус, но има и мач по-малко от торинци. Евентуален успех на "орлите" ще ги утвърди като претендент в борбата за спечелването на Скудетото. Една победа на Рома пък ще консолидира позициите на "вълците" в зона Шампионска лига за следващия сезон, както и ще попари шампионските амбиции на големия съперник.

MAX Sport

източник: Gong

Броени минути след последния съдийски сигнал от "Олимпико" за Derby della Capitale, по MAX Sport 3 ще започне още един класически двубой за Серия А. От 21:45 часа на стадион „Сан Паоло“ в Неапол един срещу друг ще излязат домакините от Наполи срещу хегемона Ювентус. Въпреки че сицилианци имат най-слабата си кампания за последните години и са далеч от челните места, тифозите им ще очакват силен мач и победа срещу Кристиано Роналдо и компания.

 

Испанската Ла Лига в ефира на MAX Sport 4 също ще предложи много емоции на футболните фенове, като най-много интерес предизвиква гостуването на Барселона на Валенсия. Двубоят от "Местая" започва в събота в 17:00 часа.


В ранните часове на събота и неделя феновете на хокея ще могат да се насладят на тазгодишното издание на Мача на звездите в НХЛ, чийто домакин ще е Сейнт Луис. Състезанията за хокейни умения са с начален час 03:00 часа. на 25 януари и ще се предават пряко по MAX Sport 2. Кулминацията – двубоите между звездите в различните дивизии на Източната и Западната конференция, започва точно 24 часа по-късно – в 03:00 часа на 26 януари, като ще се излъчи пряко по MAX Sport 1.

MAX Sport

източник: Gong