Ръководството на Барселона е предприело интересен ход, с който иска да сложи в ред всичко около един от най-скъпите си играчи Усман Дембеле. Шефовете имаха специална среща с френския футболист, на която бяха обсъдени закъсненията му за тренировки, заради които се вдигна вреден шум около него. 

На два пъти само в рамките на месец Комара се успа да сутрешно занимание на каталунците и това му донесе санкции по вътрешния правилник. Сега ръководителите са били категорични - той трябва да е задължително с включен телефон 24 часа в денонощието. 

Тази мярка се предприема, за да не се случи пак да се успи и да пропусне някоя тренировка. Човек от спортно-техническия щаб ще му звъни всяка сутрин, когато има тренировка, поне три часа по-рано. Така Дембеле ще има време да се приведе във вид за занимания. 

Интересното е, че 21-годишният французин всъщност изобщо не е проблемен и не обича да купонясва по нощите с алкохол и мацки. Напротив. Дембеле е свит и затворен младеж, но голямата му слабост са видеоигрите и онлайн-сериалите, заради които често осъмва залепен пред монитора. И впоследствие се успива за тренировка.