Фабиан Руис е един от играчите, които се превръщат в основна фигура в испанския национален отбор. След като премина през Бетис, той акостира в Наполи, където се превърна в любимец на феновете. От „Сао Пауло“ обаче трябва да внимават, защото на хоризонта се появява Барселона, това информира испанския ежедневник „Mundo Deportivo“.

Единственото, което засега спира е Барса, е цената на играча. Според различни източници се твърди, че тя е около 60 милиона евро, а от „Камп Ноу“ не се готови да отделят толкова за Руис. Също така се споменава, че „каталунците“ са отказали да подпишат с него, когато би им струвал само 6 милиона евро, защото не са били сигурни в неговите качества. Това е бил периода, в който футболистът е бил под наем в Елче – през 2017 година.

Сега обаче от Барселона са променили мнението си и ще насочат усилията си да го привлекат. Но от Наполи няма да се разделят лесно със своя футболист, така че, ако от испанския шампион искат да имат 23-годишният полузащитник в състава си, ще трябва да развържат сериозно кесията си.