Барселона не се отказва от привличането на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Треньорът на каталунците Роналд Куман заяви, че клубът няма как да пропусне възможност да се подсили. В последната си оферта „блаугранас“ предложиха на „нерадзурите“ първоначална вноска от 15 милиона евро, но в крайна сметка развитие по сделката няма.

Барселона отдавна насочи вниманието си към аржентинския стрелец, а то се засили още повече след напускането на Луис Суарес по посока Атлетико Мадрид.

„Няма да отхвърля никой, но, както казах фокусиран съм върху играчите, с които разполагам. Барселона винаги трябва да подготвена да се подсили“, заяви Куман.

Каталунците са предложили на Интер 15 милиона евро под формата на първоначална вноска, а след това да бъде изплатена исканата от италианския гранд сума. Но медиите в Испания посочват, че основната цел на Барселона през това лято е Мемфис Депай. От своя страна Лаутаро Мартинес публикува снимка в социалните мрежи, на която е с новата фланелка на Интер и под нея написа: „Нов екип, нов сезон. Само Интер!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuova maglia, nuova stagione. 🙅‍♂️💪 #ForzaInter 🔵⚫️

A post shared by Lautaro Javier Martinez (@lautaromartinez) on