Отборът на Манчестър Юнайтед се опитва да привлече полузащитника на Лацио Сергей Милинкович-Савич. „Червените дяволи“ също преговарят и с Ювентус за французина Адриен Рабио. Но мениджърът Ерик тен Хаг има желание да привлече повече от един халф до края на лятото.

Според „The ​​Telegraph“, клубът вече е подновил интереса си към сръбския национал, с когото са свързвани от няколко години. Все още не е определена официална цена за 27-годишния играч, чийто договор със столичани изтича през 2024-а година.

Gulliver/GettyImages
48 снимки

Изданието обаче посочва, че Манчестър Юнайтед се очаква да плати около 60 милиона паунда. Милинкович-Савич се утвърди като един от най-добрите полузащитници в Серия А по време на седемгодишния си престой в Лацио. Той отбеляза 58 гола в 294 мача за клуба и им помогна да спечелят Купата на Италия през 2019-а година.

Ман Юнайтед са решени да доведат нови лица в средата на терена след напускането на Пол Погба и Неманя Матич, съчетано с факта, че загубиха първия си мач от новия сезон 1:2 от Брайтън на „Олд Трафорд“.

Френки де Йонг е играчът, когото „червените дяволи“ преследваха цяло лято, но сега сделката изглежда малко вероятна, тъй като нидерландецът е решен да остане в Барселона. Това е въпреки опитите на „каталунците“ да го продадат, за да съберат средства за регистриране на новите си играчи. Дори имаше информации по-рано тази седмица, че Барса заплашва да заведе дело срещу Де Йонг. Но президентът Жоан Лапорта заяви желанието както на играча, така и на клуба Де Йонг да остане на „Камп Ноу“.

И тази новина със сигурност ще принуди Юнайтед да насочи усилията си към други цели, а Милинкович-Савич и Рабио се смятат за водещите кандидати.