Наставникът на Интер Лучано Спалети отново използва Барселона в свой коментар, като сега намеси каталунския тим като утеха след загубата на своя тим от Аталанта с 1:4 през уикенда.

"Барселона също падна", сподели италианецът ден след поражението в Бергамо, като така направи преход към поражението с 3:4 на Барса от Бетис в Испания.

След това Спалети бе помолен отново да обясни защо каза наскоро, че ако Интер подготвя така срещите си, както го прави Барса, отборът му ще падне с 0:18.

Тогава той сподели, че в часовете преди мача си с "нерадзурите" на "Камп Ноу" в Шампионската лига играчите на Барса са отишли спокойно да приберат децата си от училище или от детска градина.

"Барса загрява само броени минути, защото те правят нещата, необходими във футбола, много бързо. Ние трябва да се успокояваме с музика, но същевременно сме длъжни да излезем на терена с максимална концентрация", сподели Спалети.

Специалистът добави, очевидно отново намеквайки за Барса: "За жалост, когато от футболистите се изисква да бъдат внимателни и концентрирани относно някои неща, те губят от своята креативност. За сметка на това тези, които подхождат към даден мач по-лежерно, могат да разгърнат своята креативност на терена."