Човекът, който беше с най-голям принос за разгрома на ПСЖ над Барса с 4:0 в първия осминафинал в Шампионската лига - Анхел ди Мария - може би няма да е напълно възстановен за ответния сблъсък на "Камп Ноу". 

За това намекна лично наставникът на парижани Унай Емери. Аржентинецът страда от травма и в последните дни не се е подготвял на необходимите обороти. И това може да го лиши от участие в битката в сряда вечер. 

"За да може даден играч да участва в тази битка, той трябва да е 100% готов. Или поне 99%. Затова не мога да ви кажа от сега дали Анхел ди Мария ще играе. Но мога да ви гарантирам, че Тиаго Мота няма да е на линия", сподели Емери. 

Въпреки че никога в Шампионската лига отбор не е наваксвал изоставане от 0:4 в първата среща, каталунците са мобилизирани до краен предел да пренапишат историята и затова в ПСЖ подхождат внимателно към този реванш. 

"В този мач трябва да сме готови на всичко - да се отбраняваме, да атакуваме, да се подкрепяме, да оказваме съпротива на всяка точка на терена. Искаме да продължим от там, от където спряхме в Париж."

"Аз имам същата увереност в качествата на момчетата си, както и същото уважение към Барселона, както преди три седмици. Нищо не се е променило, само трябва д аси свършим работата", сподели Емери.