Хърватският полузащитник на Барселона Иван Ракитич направи интересен коментар по адрес на голямата звезда на тима Лионел Меси. Ракитич призна, че аржентинецът рядко тренира във фитнеса, но пък на тренировките на тима винаги е на 100% отдаден.

Меси игра за Барселона във всичките мачове на тима до този момент, с изключение на първите три двубоя от турнира за Купата на краля. Аржентинецът вече има 27 гола на сметката си от началото на кампанията.

Наставникът на Барса Ернесто Валверде предпочете да даде почивка на голямата си звезда в някои двубои, като го остави на пейката в някои срещи от Шампионската лига и дербито с Еспаньол.

Меси обаче сподели, че няма проблем с това и се намира в добра форма.

„Истината е, че Лео е много фокусиран, работи много. Не съм сигурен, че може да го видите във фитнеса често. На тренировките обаче винаги може да забележите, че той се раздава на 100%. Забелязва се“, коментира Ракитич.

Днес Барселона гостува на Челси в един от най-интригуващите сблъсъци от осминафиналите на Шампионската лига, а Меси се очаква да бъде една от водещите фигури за „каталунците“ на „Стамфорд бридж“.