Наставникът на Барселона Кике Сетиен коментира утрешния сблъсък с Наполи в Шампионската лига, който се явява негов дебют в турнира. Двата тима се изправят един срещу друг в Неапол в първа среща от осминафиналите на Шампионската лига между двата тима. 

“Винаги казвам на играчите, че трябва да очакваме най-добрата версия на противника. В тези мачове всички отбори имат навика да дават най-доброто от себе си. Двубоят ще е труден и за двата тима. Очаквам най-добрия Наполи. Вече видяхме на какво са способни в елиминациите на ШЛ. Надделяха над големи противници, като ще ни покажат изключителна версия на отбора"

"Предишните отпадания? Реалността е, че се говори малко за случилото се. Най-вероятно всички ги имат предвид, но динамиката ни е позитивна. Може би изживяхме невероятно трудни мачове в Ла Лига, които преодоляхме добре. Намираме се в добър момент, както и те. Вярвам, че ще продължим със същата динамика", започна Сетиен. 

"Да, това определено е първият ми мач в Шампионската лига. Имам специална мотивация. За мен е емоционално да започна това пътуване в турнира на стадион като “Сан Паоло”, който е пълен със страст и история. Ще е вълнуващ мач и се надявам да бъде паметен".

Кой ще е титуляр - Клеман Лангле или Самюел Юмтити? И двамата са в силна форма. Сигурно ще взема решението в 3 часа през нощта, но ще зависи от някои особености, които винаги имат влияние. Двамата много си приличат, но разполагат и с различни неща. Не съм го решил, като това е компромис, който ще трябва да правя до края на сезона", завърши Сетиен