Легендата на Ювентус и на италианския футбол - Алесандро Дел Пиеро, е едно от най-значимите имена във футбола през '90-те години на миналия век и първото десетилетие на новия. 49-годишният световен шампион с Италия от 2006 г. прекрати професионалната си кариера преди 10 години, а след това замина за САЩ, където откри своя футболна академия. В последните години "Пинурикио" се захвана с ново поприще - той стана едно от лицата на футболната програма на CBSSportsGolazo - американски канал, който излъчва мачовете от Шампионска лига отвъд Атлантическия океан.

Вчера Дел Пиеро беше "командирован" на ст. "Метрополитано" в Мадрид за 1/4-финалния сблсък между Атлетико Мадрид и Борусия Дортмунд. Германският тим загуби с 2:1, а след края на срещата наставника на "жълтата стена" Един Терзич имаше честта да бъде интервюиран лично от иконата на Апенинския п-ов.

41-годишният Терзич, който има скромна 10-годишна професионална кариера по долните дивизии на Германия, бе отзивчив и разговорлив, а след края на интервюто не изпусна шанса да се снима с един от най-фамозните играчи в историята на футбола.