Десният бек на Наполи Елсиед Хисай заяви, че Барселона и Сасуоло играят сходен футбол, което значи, че "партенопеите" трябва да са далеч по-бдителни в срещата реванш от осминафиналите в Шампионската лига. 

Наполи постигна успех с 2:0 при домакинството на отбора на Роберто де Зерби в двубой от 36-тия кръг на Серия А, но гостите изпитаха голям малшанс, след като цели 4 техни попадения в срещата бяха отменени поради засади. 

Албанецът Хисай призова своите съотборници за далеч повече концентрация в сблъсъка на "Камп Ноу", тъй като той намира доста прилики между играта на "зелено-черните" и "блаугранас".

"Направихме твърде много грешки, но ВАР все пак беше наличен, за да ни спаси от неточни отсъждания на съдиите. Не може обаче да си позволяваме подобни рискове за бъдеще", започна Хисай. 

"Барселона играят подобен тип футбол като този на Сасуоло, но разбира се, с повече качество. Именно затова трябва да сме далеч по-внимателни и бдителни към детайлите, когато излезем в Шампионската лига", завърши бранителят.