Агентът на Мунир Ел Хадади – Франсеск Валдивиесо отрече нападателят да има подписано предварително споразумение с отбора на Севиля.

„Няма нищо подписано със Севиля. Това е една от опциите пред Мунир, но няма постигнато споразумение“, коментира Валдивиесо в интервю за радио „Cadena COPE“.

„Мунир взе решение да не подновява своя договор с Барселона, защото не играе редовно. Ако той напусне през януари, ще бъде по решение на Барселона“, добави Валдивиесо.

23-годишният нападател се превръща в поредното разочарование от школата на каталунския клуб - “Ла Масия”. През сезона в Примера досега Мунир е записал само 147 минути в седем двубоя и така и не успя да покаже на Ернесто Валверде, че наистина заслужава повече доверие. Освен това конкуренцията в нападението на шампионите е убийствена, а титулярните места изглеждат запазени за Лионел Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле.

През последните два сезона Ел Хадади игра под наем съответно във Валенсия (33 мача и 6 гола) и Алавес (33 мача, 10 гола и 6 асистенции).

За Барселона той има 56 мача и 12 гола във всички турнири в рамките на четири сезона.