Барселона е в напреднали преговори за трансфера на халфа на Уулвърхамптън Рубен Невеш, който е определен за заместник на Серхио Бускетс. Манчестър Юнайтед също има интерес към португалеца, но според „Спорт“ връзките на неговия агент Жорже Мендеш с Барселона вече са поставили каталунците във водеща позиция.

Суперагентът наскоро доведе на „Камп Ноу“ друг играч на Уулвърхамптън – Адама Траоре, който бе привлечен под наем до края на сезона с опция за закупуване. Португалецът пък съдейства на „вълците“ за трансферите на Франсиско Тринкао и Нелсон Семедо. Предполага се, че Мендеш и този път ще предложи на английския клуб  някой от талантите на Барселона, за да улесни сделката.

„Трябва да изчакаме и да видим каква оферта ще получим. Все още не няма такава. Трябва да видим какво ще е най-добро за клуба и за играча. За мен е ясно, че искам да продължа да работя с Рубен. Ако го питате дали той иска да продължи да работи с мен, със сигурност също ще каже „да“. Но във футбола никога не знаеш какво ще се случи на следващия ден“, заяви мениджърът на Уулвс Бруно Лаже.