Представители на Барселона са се свързали с Ювентус, за да обсъдят евентуална размяна на Антоан Гризман за Пауло Дибала, твърди „Екип“. Както е известно, през миналата седмица се заговори за размяна с Атлетико между  Гризман и Саул, но тя се разсъхна.

Поради тази причина от Барса са предложили французина на Ювентус, като в обратната посока поеме Пауло Дибала, който не направи силен сезон и се смята, че има желание да смени обстановката.

Гризман също така активно е предлаган и на клубове в Англия. Агент на играча е сестра му Мод, която е провела разговори с представители на водещи тимове от Острова. Проблем за евентуален трансфер е високата седмична заплата на Гризман, която е около 200 000 евро. Вчера френският национал се присъедини към подготовката на Барселона, след като получи по-дълга почивката заради участието на UEFA EURO 2020.

Самият Саул пък е искан от Манчестър Юнайтед, чийто мениджър Солскяер следи отдавна испанския национал. При положение, че норвежкият специалист успее да разкара Дони ван де Беек, то тогава със сигурност Саул ще бъде цел №1 за „червените дяволи“.