Отборът на Барселона планира лятна офанзива за полузащитника на Тотнъм Танги Ндомбеле. По-рано тази година се появиха информации, че „каталунците“ се интересуват от французина.

Мениджърът на „шпорите“ Жозе Моуриньо пренебрегна до голяма степен Ндомбеле през миналия сезон, но през последните седмици рекордната покупка на лондончани започна да получава все по-важна роля в тима.

Преди двубоя с Лудогорец по-късно тази вечер, той взе участие в 10 мача и вкара на два пъти. Но Ндомбеле може да напусна Северен Лондон, това твърди италианския журналист Фабрицио Романо.

Той смята, че в Барселона не са се отказали от играча и обмислят да отправят оферта в края на този сезон. Смята се, че халфът е начело в списъка на „каталунците“, след като трансферът на звездата на Ливърпул Джорджиньо Вайналдум пропадна.

Самият Ндомбеле беше близо до изхода на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ след само една година в клуба, но сега се превръща в основен играч под ръководството на Моуриньо. 23-годишният французин наскоро говори за връзката си с наставника на „шпорите", признавайки, че миналият сезон далеч не е бил идеалният старт, който си е представял, но сега тези моменти са забравени.