Отборът на Барселона търси начини да се подсили  през лятото, но все още не е ясно с кого. Клубът все още не може да се разбере и с Усман Дембеле за нов договор и изглежда все по-вероятно французинът да напусне „Камп Ноу“ като свободен агент, когато му изтече договора в края натози месец.

Макар че приоритет на „каталунците“ изглеждаше бе новият договор на Дембеле, сега изглежда, че испанците ще се насочат към следващите си варианти. Такъв е Рафиня от Лийдс Юнайтед, както и Анхел Ди Мария. Аржентинецът, подобно на бразилеца, има и други оферти, но е в очакване на новини от каталунския клуб, пише „Marca“.

Ювентус преговаря усилено за бившата звезда на Реал Мадрид, чийто договор с френския шампион Пари Сен Жермен изтича следващата седмица. Но 34-годишният Ди Мария не иска да бърза с нищо. Той приветства и оценява интереса на „биаконерите“, но иска да изчака, за да вземе крайно решение за бъдещето си, с надеждата да чуе добри новини от „Камп Ноу“.

Бившият играч на Реал Мадрид, който беше в ПСЖ през последните седем сезона, изигра 31 мача през сезон 2021/2022. Ди Мария знае, че не е първи избор за отбора на Шави Ернандес, но е готов да изчака още няколко дни, преди да подпише с новия си клуб.