Бъдещето на звездата на Антоан Гризман в Барселона продължава да бъде неясно. В последните седмици се появиха информации, че французинът може да се завърне в Атлетико Мадрид, като в обратната посока щеше да замине халфа Саул Нигес. Преговорите обаче зациклиха, а също така нападателят бе предлаган още Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси и Тотнъм.

Днес обаче испанското издание „Sport“ излиза с информация, което обвързва пряко бъдещето на Кристиано Роналдо и Антоан Гризман.

Както е известно, португалецът има още само година от договора си с „биаконерите“ и въпреки многократните уверения от ръководството, все още има съмнения дали той няма да реши да напусне през тази година. Именно такова развитие на ситуацията пък може да повлияе пряко на Гризман, тъй като той е харесван в Торино, които ще се насочат именно към него за заместник на Кристиано при евентуално негово напускане.

Наскоро президентът на „каталунците“ Жоан Лапорта увери, че световният шампион е желан на „Камп Ноу“, където го харесват и разчитат на него, но въпреки това сериозните проблеми с балансирането на бюджета и сложната финансова ситуация водят на там, че перото за заплати трябва да бъде сериозно намалено, а размерите на възнаграждението на френското острие е сред най-сериозните в тима. По тази причина негова продажба изглежда напълно възможна.