Защитникът на Зенит Бранислав Иванович в интервю за сайта на клуба каза, че мисли за края на кариерата си и опитва да бъде на високо нива за всеки мач. Сърбинът коментира и за интерес от страна на Барселона към него.

"На моята възраст е трудно да се отгатне нещо. Дори когато бях млад и имах възможност да планирам, никога не съм казвал, че ще остана дълго време в даден клуб. И сега, когато вече съм на 35 години, мисля, че е необходимо първо да се мотивирам всеки ден и да доказвам всичко на терена. Предстои ни много мачове, много трудности. И мисленето за други неща е невъзможно и невъзможно.

Барселона в даден момент просто е имала такава ситуация, че се нуждаят от централен защитник. Самите те се свързаха с мен. А за мен в моята възраст най-важното е да бъдеш готов за всеки мач. Останалото никога няма да коментирам.

Няма слухове, няма такова нещо. Аз съм на 35 години, така че би било несериозно да се занимавам с такива неща. Най-важната част от кариерата ми бе в Челси, и невъзможно е да се върна на същото ниво. Но всъщност, повтарям, не обичам да обсъждам всичко това. Затова мога да кажа, че съм доволен и щастлив в Зенит, а през новия сезон ще дам цялата си енергия за отбора", заяви Бранислав Иванович./БТА