Легендата на Барселона Ривалдо предупреди суперзвездата на Интер Лаутаро Мартинес, че не му е гарантирано титулярно място, ако акостира на "Камп Ноу". 

Спекулациите не спират да свързват името на стрелеца с летен трансфер в състава на "блаугранас", въпреки че внушителната цена от 111 милиона евро може значително да затрудни подобна сделка от финансова гледна точка. 

Според Ривалдо обаче присъствието на уругваеца Луис Суарес означава, че даже и Мартинес да премине в Барселона, то титулярното му място в състава далеч не е гарантирано. Бразилецът смята, че Суарес има още 2-3 години на най-високото ниво. 

"Барселона изглежда има сериозен интерес към привличането на нападателя Лаутаро Мартинес. Мисля, че той ще пасне много добре на клуба и все още е много млад. Все пак Луис Суарес според мен все още има 2-3 години на най-високото ниво, независимо, че годините започват да се усещат и при него", започна Ривалдо. 

"Идването на Лаутаро за 100 милиона евро може да е сигнал, че той ще дойде с претенциите за титулярно място. Въпреки това той може да е разочарован, защото според мен Суарес все още ще е първият избор за атаката на тима", завърши легендарният бразилец.