Две от големите звезди в Барселона – Лионел Меси и Луис Суарес са използвали социалните мрежи, за да се свържат с бившия си съотборник Неймар и да го запитат дали има истина в слуховете, че той желае да се върне на „Камп Ноу”.

Новината разпространи каталунското издание „Спорт”, където все по-често се появяват материали по повод възраждането на партньорството MSN в редиците на „блаугранас”. 27-годишният Неймар напусна Барселона заради Пари Сен Жермен през 2017 година с идеята да излезе от сянката на Меси, ала само 2 сезона по-късно явно е готов да извърви обратния път.

Наскоро и президентът на френския клуб Насер Ал-Хелайфи многозначително се изказа, че ако в тима има играчи, които не желаят да бъдат там, то могат да си тръгнат. Мнозина разчетоха в тези думи послание до Неймар.

Затова Неймар и Суарес използваха все още много близките си отношения с бразилеца, за да го попитат дали има истина в целия поток от информации. Според „Спорт” двамата са окуражили бившия си съотборник да направи всичко възможно, за да се върне обратно в Барса. Твърди се, че аржентинецът и уругваецът не са единствените в Барса, предприели подобна стъпка. Съобщения до Неймар изпратили още Артуро Видал и Филипе Коутиньо.

Трябва да се отбележи, че тримата все още членуват в създадената от тях WhatsApp група “The three sudacas”. Тя свидетелства, че трио демонстрираше химия помежду си не само на терена.