Неймар има огромно желание да се върне в Барселона. Според информацията на ежедневника „El Mundo“, бразилският футболист и близките от неговото обкръжение на пет пъти са се свързвали с представители от каталунския клуб, за да павират завръщането на играча на „Камп Ноу“.

Бащата на Неймар лично е разговарял с президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу.

Неймар-старши е заявил на Бартомеу, че синът му е разочарован от престоя в Пари Сен Жермен и съжалява за постъпката си.

Неймар напусна Барселона през лятото на 2017 година със страхотен скандал и премина в ПСЖ, след като френският клуб активира освобождаващата клуаза в неговия договор и плати 222 милиона, за да привлече бразилеца.

В материала на „El Mundo“ се твърди, че Неймар вече не вярва в спортния проект на Пари Сен Жермен.

За завръщането на Неймар в Барса се говори, откакто бразилецът напусна „Камп Ноу“. 26-годишният нападател е свързван и с трансфер в Реал Мадрид, но поне засега остава в ПСЖ.

През последните дни вече се заговори, че представители на Барселона са влезли в разговор с хора от обкръжението на Неймар.

Според радио "Каталуня" в края на миналата година скаутът на Барселона Андре Къри се е срещнал с представители на 26-годишния футболист. Става въпрос за Пини Захави (мениджър) и Алваро Коста (приятел на футболиста).

Неймар иска да се завърне в Барселона и смята, че неговият избор да премине в ПСЖ е бил грешка.

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е готов да върне Неймар на „Камп Ноу“. Съблекалнята на каталунците също иска Неймар обратно в отбора.

Някои информации твърдят, че Неймар може да се завърне в Барселона за сумата от 160 милиона евро.