Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо разкри, че Барселона не е влизал в контакт със столичния тим за бъдещ трансфер на Антоан Гризман преди старта на новия сезон.

Френският нападател отбеляза желанието си, че иска да напусне Атлети през лятото, след като прекара последните пет сезона в мадридския гранд. Барса е считан за фаворит за подписа на офанзивния играч, а също така и английският Манчестър Юнайтед се очаква да направи запитване за 28-годишния футболист. По-рано през месеца Гризман призна, че не е сигурен към кой клуб ще се присъедини.

„Гризман е при нас от пет години и свърши съвършена работа тук”, сподели президентът на Атлетико пред медиите. „Имаме добри отношения с него, честни. Надявам се, че където и да отиде отношението към него да бъде такова, каквото е тук от нас с него. Не знам къде ще отиде, зная, че няма да остане в Атлетико. Дори нямам някаква минимална идея къде ще продължи. Не мисля, че и някой знае, ала никой от Барселона не се е свързвал с нас”, завърши Енрике Сересо.

Откупната клауза на Гризман с отбора от „Уанда Метрополитано” ще „падне” до 120 милиона евро от 1-и юли.