Звездата на Пари Сен Жермен Марко Верати почти сигурно ще приеме да заиграе в Барселона, ако каталунският колос го поиска през лятото, пише вестник „Ел Мундо Депортиво”.

Италианският национал от доста време не крие, че е щастлив в Париж и се опитва всячески да пресече спекулациите около бъдещето си. Въпреки че дотук ПСЖ не е имал никакъв повод да се усъмни в отдадеността му, едно нещо не дава мира на дребничкия халф. А това е желанието му да играе редом с Лионел Меси  и Андрес Иниеста.

Петицата любими халфове на Шави ще ви изненада...

Челси и Байерн Мюнхен са другите два сериозни клуба с мераци по отношение на 24-годишния Верати. Като цяло обаче Барса остава единственият тим, който би накарал футболиста да напусне „Парк де Пренс”.

Верати запя друга песен в ПСЖ

Много зависи и от идеите на новия наставник, който ще работи с „блаугранас”. Наред с Верати другата голяма трансферна цел пред тях се очертава да бъде плеймейкърът на Ливърпул Филипе Коутиньо.

Верати иска трофей от Шампионската лига

Самият Верати възнамерява да се отдаде на ваканция в Ибиса, докато неговият агент Донато Ди Кампли движи нещата на трансферния пазар.