Футболистът на Пари Сен Жермен Марко Верати бе наобиколен от няколко свои почитатели, както и от фенове на Барселона на пристанището на Ибиса.

Той върна яхтата, която ползваше, а от момента се възползваха няколко привърженици на каталунския клуб, които се опитаха да разберат от футболиста как се развиват нещата.

„Всичко се развива добре“, бе единственият отговор, който даде Верати.

Футболистът усилено премисля какви да бъдат неговите следващи ходове, тъй като желанието му е да напусна Пари Сен Жермен, но има договор с клуба до 30 юни 2021 година. В същото време президентът на парижани Насер Ал-Келайфи няма никакво намерение да го продава, въпреки засиления интерес от страна на Барселона към италианския национал.

Верати и адвокатите му обмислят раздялата с ПСЖ

От Барселона вече предложиха 60 милиона евро за Верати, но офертата бе отхвърлена от френския клуб. Ал-Келайфи обяви, че няма да продаде футболиста нито за 80 милиона, нито за 100 милиона евро.

Верати заедно с Ди Кампли и адвокатите на играча са планирали той да не се появи на първата тренировка на ПСЖ за лятната подготовка, която е насрочен за 4 юли. Футболистът е готов да понесе финансова санкция стига с това да накара шефовете на клуба да го продадат.