Компас за успешни покупки за стилни мъже

Всяка година Black Friday бележи все повече ангажирани с кампаниите потребители и все по-голям бюджет, планиран за инвестиции в изгодни покупки*. А те си струват очакването – тази година eMAG Black Friday включва над 1 000 000 оферти или над 10 000 000 бр. продукта на склад, сред които над 200 000 бр. смартфони и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. телевизори, аудио Hi-Fi и фото, над 300 000 бр. лаптопи и ИТ продукти, над 500 000 бр. автомобилни гуми и артикули за автомобили, над 350 000 бр. продукти за лична грижа и парфюми, 500 000 бр. спортни стоки и много други. Събитието стартира сутринта на 17 ноември и ако искаш да вземеш най-доброто от него, ето няколко полезни съвета и списък с полезни идеи.

Бюджетирай предварително. Списък с артикули, които задължително ще търсиш, примерен бюджет, който можеш удобно да инвестираш в тях и сходни модели и варианти, са полезни инструменти, за да не се загубиш в лавината от предложения. Проучване на Kantar* Румъния, проведено през октомври тази година, сочи, че в България Black Friday не е просто търговска кампания, а свидетелство за развиващи се навици за пазаруване, като хората не само разпознават събитието, но и го планират за покупки от всякакви категории. Най-желаните продукти за Black Friday са дрехи и обувки, козметика и малки домакински уреди. Наред с други категории, аудио Hi-Fi устройствата регистрират значителен ръст, главно сред мъжете и жителите на малките градове.

Инсталирай приложението на eMAG. Когато е инсталирано и с активирани известия, то ви дава сигнал за старта на Black Friday. Запази банковата си карта в акаунта си, за да правиш поръчки сигурно и удобно. Запази предварително и предпочитаното си място за доставка, за да можеш удобно да вземеш поръчките си, без да губиш време с въвеждане на данни. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, освен доставка до адрес, ще бъдат на разположение над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол. Направи и списък с любими продукти, за да ги добавиш лесно и удобно в кошницата и да направиш покупката за секунди.

Разгледай списъка с избрани продукти. Споделяме списък с хитови продукти, за по-лесен избор:

Смарт телевизор Samsung LED 43BU8072, 43" (108 см), 4K Ultra HD, UltraSlim, клас G

Усещането от 4K Ultra HD картина на 43-инчов екран е несравнимо. Този телевизор те пренася от хола ти във всеки филм, всяко приключение, всеки стадион или спортно събитие. Офертата за Black Friday е само 300 броя.

Конзола PlayStation 5 C-Chassis + Игра CallofDuty: ModernWarfare II PS5

Абсолютен гейминг звяр – еднакво подходящ и за подарък за детето, а и за подарък на детето, което винаги живее в нас. Защото, нека бъдем честни – час-два отмора пред телевизора, докато сами сме герои в приключение, е страхотна почивка, когато искаш да изблъскаш ежедневието настрани. 770 броя са налични за eMAG Black Friday.

Хибриден уред за подстригване/оформяне/бръснене на брада Philips OneBlade face + body QP2630/30, 4 гребена за брада, 2 ножчета, черен или зелен
Всеки уважаващ себе си мъж държи на външния си вид. А за да може да подчертаете стила си, винаги можете да се доверите на Philips и техните уреди за оформяне или бръснене на брада. Налични са 75 броя в офертата за eMAG Black Friday.

Спортна видеокамера GoPro HERO10

Един от най-сигурните начини да запишеш с кристален образ постиженията и удоволствията от планинските писти, сърфирането по вълните, байковете по черни и горски пътища или трекинга из природата, е със спортната видеокамера GoPro HERO10. За кампанията са предвидени 50 броя на специална цена.

Дрон DJI Mini 3 + smartcontroller, 4K HDR

Едни от най-впечатляващите снимки от екскурзии в природата, почивка с кемпер или смайващи градски пейзажи можеш да направиш именно с дрона DJI Mini 3 със смарт контролер. В офертата за eMAG Black Friday са включени 20 броя на специална цена.

Смарт часовник GarminFenix 7, 47 мм, silicone strap, silver/graphite

Часовник, който със сигурност привлича вниманието. Незаменим партньор във всяко атлетично или аутдор предизвикателство с функции за тренировки, спортни приложения, сензори за наблюдение на здравето. Налични са 100 броя в офертата за eMAG Black Friday на специална цена.

Nike, мъжки спортни обувки CourtVisionMid WNTR с кожа, черни

Black Friday eMAG

източник: eMAG

Кой е казал, че удобството и функционалността по време на тренировка не могат да бъдат изпълнени със стил? Черните кожени спортни обувки на NikeCourtVisionMid WNTR са отлични за спортната зала и тренировки на открито. 195 броя ще бъдат налични в eMAG Black Friday офертата на специална цена.

Видеорегистратор Xiaomi 70mai DashCamLite
Видеорегистраторната камера на Xiaomi е отличен избор за всеки, който активно шофира в градски условия или извън населени места. Не оставяй случаят да те свари неподготвен, а улови всеки момент от пътуването на камера, на която можеш да се довериш. 100 броя ще бъдат налични по време на eMAG Black Friday на специална цена.

Акумулаторна бормашина Bosch EasyDrill 1200, 12 V, 1.5 Ah, 1500 об/мин, 30 Nm, 1 акумулатор, зарядно устройство, двойна глава за отвертка, професионален куфар

Една от най-добрите акумулаторни бормашини – всеки дом ще бъде по-лесен и удобен за ремонтиране и обзавеждане с това електрическо бижу. В офертата за eMAG Black Friday са включени 250 броя на специална цена.

Подсещаме също така, че както всяка година, по време на eMAG Black Friday ще има голямо разнообразие от необичайни оферти, които се предлагат по време на кампанията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях тази година са:

  • До 40% отстъпка от оферти за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново поколение

  • Монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка

  • Различни курсове за личностно развитие в много области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове

  • Ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: английски, италиански, испански, дори онлайн курс по английски за интервю за работа

  • Ваучери с отстъпка до 67% за коли под наем, кемпери

  • Оферти за различни работилници, уроци по фотография, рисуване с вино

  • Ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски

  • Ваучери за гориво с отстъпка до 7%

  • Почивки в България в топ хотели

  • Избор за различни кемпери, най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за единичен кемпер е 8 000 лв.

 

Е, списъкът е тук, остава ти да избереш най-доброто и необходимото и да направиш истински удар с ценна находка този eMAG Black Friday – започва рано сутринта на 17 ноември.

Black Friday eMAG

източник: eMAG

*Проучването е поръчано от eMAG и проведено от Kantar чрез лични интервюта и попълване на въпросник на таблет между 16 и 26 октомври 2023 г. сред национално представителна градска извадка от 1 025 респонденти на възраст между 18 и 55 години. Проучването в България е част от регионално проучване, проведено също в Румъния и Унгария.