В навечерието на най-светлите християнски празници, когато сърцата се отварят, а душата се смирява, Дарик радио отново иска да зададе тон за правене на добрини.

На 14 декември ще проведе осмото поредно издание на Благотворителния търг, чиито двигатели са Ники Кънчев шоу и Спортно шоу Гонг. Всеки, който има възможност и желание, може да се включи в благородната инициатива и да подпомогне каузата в помощ на децата с аутизъм и недоносените деца в България.

Куп интересни и привлекателни артикули за всички спортни колекционери и ценители ще бъдат на разположение за хубавата кауза. Сред тях ще бъдат и фланелка с автографи на колоса на италианския футбол и на Стария континент Ювентус, както и такива от НБА и НХЛ. Всички артикули може да разгледате в прикачената галерия!

Освен това, Еfbet също подкрепи инициативата, осигурявайки редица тениски (Може да разгледате ТУК). Емил Гъргоров и Кирил Котев приветстваха търга и заснеха специален клип.

Битува една стара народна мъдрост - „Капка по капка вир става“. Средствата събрани от предходния търг вече са разпределени по направление. Дарената апаратура е на стойност 20 000 лева, а останалите до 23 295 лева от дарението са предназначени за изграждането на дневен център за недоносени деца.

Останалите 23 340 лева получиха други реципиенти от сдружение „Аутизъм“.

Нека заедно да направим добро!

Подробности за търга може да намирате своевременно на Фейсбук страницата ТУК!