Достойнството на Дейвид Бекъм било ни повече, ни по-малко, дебело, колкото тракторен ауспух. Това брутално признание направи съпругата му Виктория, без ни най-малко да се смущава. Тя през всичките години, откакто са заедно с Дейвид, винаги само се е хвалила от размера на мъжествеността на съпруга си.

През 2008 г. Бекс се появява в реклама на бельо на Emporio Armani, носейки нищо друго, освен чифт тесни бели слипове. От тогава Виктория не спира да се хвали, че винаги се радва, когато види пениса му на билбордове и настоява, че той не си е „помагал с ръка“, за да направи издутината му да изглежда по-голяма.

ГАЛЕРИЯ НА ВИКТОРИЯ БЕКЪМ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

"Огромен е. Огромен е. Масивен. Ако изглеждах така, и аз щях да ходя по улиците по гащи", каза тогава тя.

„Гордея се, че все още имам наистина добър сексуален живот с Дейвид. Той е много добре развит, пропорционален е. И е огромен. Има го. Можете да го видите в рекламата. Всичко е негово. Това е като ауспух на трактор!"

Всички тези любопитни пикантности изплуваха от миналото, след като излезе документалния филм на Netflix  -  Beckham. Няма спор, че химията все още е налице и прехвърчат електрически искри между тях. А двойката суперзвезди се ожениха през далечната 1999 г. Те са в светлината на прожекторите повече от 30 години, а блясъкът им и никога не е изчезнала, а както изглежда - сексуалният им живот също.

Instagram.com
33 снимки

Даже все по-пикантни подробности споделят – като тази например, че Бекъмови имали специална „извратена“ стая само за секс, която била до снежнобялата им спалня. Тази стая била пълна с всякакви „играчки“, а таванът бил огледален. При такова „оборудване“ никак не е чудно споделеното от Виктория, че когато е с Дейвид, никога не спи и че предпочита секса пред съня.

По-паметливи помнят и разказите на двойката, че всъщност любовният им живот започнал тайно, а първата им целувка била на паркинг в BMW-то на Дейвид. След толкова бурен сексуален живот да известната двойка, никак не е чудно ,че по техните стъпки вървят и наследниците им.

 

Както се казва – крушата не пада по-далече от дървото .