"Като сън е." - казва Бруклин Декър, половинката на Анди Родик, относно разцъфтяващата си кариера. - "То е като да ти се сбъдне желание, което дори не си посмял да си пожелаеш, защото знаеш, че няма как да се сбъдне."

Но Бруклин не говори тук за кариерата й на модел, а като на актриса. Блондинката има участия в телевизионни сериали като "Грозната Бети", "Чък", "Кралските болки" и в шоуто на Дан Патрик. Въпрос на време е кога точно ще й дадат някоя постоянна работа в телевизията.

Но нека поговорим за Физика, както казваше един наш учител - Декър притежава тяло, за което всички мъже си мечтаят. Нейните приказно дълги, изваяни като смъртоносно оръжие крака и навлажняващи устни мерки от 86-60-86 определено са направени по поръчка. (Ние само искаме да знаем откъде се поръчва)

Но как се поддържа във форма тази богиня?

"За моя радост имам добри гени. - отговаря ни тя. - "Но понякога има много напрежение да не се качва тегло, защото ми е работа все пак. Трудно ми е на моменти, понеже аз съм момиче, което обича сладки неща."

И Анди Родик сигурно е обърнал внимание на това, успявайки да се ожени за нея през 2009 г. Дали на него да не му звъннем, сигурно той знае къде се поръчват тези страхотни жени.

Още новини от Playboy.bg ТУК!