Красота, любов, соул музика. Шаде остави без дъх 12 000 зрители по време на първия си концерт в България, доставяйки удоволствие на няколко поколения свои почитатели в зала "Арена Армеец София".

Кралицата на соула пристигна в страната ни по покана на "София Мюзик Ентерпрайсис" и още от самото начало на уникалното си шоу се извини на българската публика, че идва в България след толкова много години и толкова много успехи на музикалната сцена. Тя представи на своите фенове легендарните си хитове, изпълнени от нейния бенд с невероятна страст. "Your Love Is King", "Smooth Operator", "Jezebel", "The Sweetest Taboo" и "Is It A Crime" бяха само част от хитовете в двучасовото шоу на неколкократната носителка на "Грами".

Публиката често ставаше на крака, а сценичното шоу, дело на режисьорката Софи Мюлер, нямаше как да не потопи и визуално присъстващите в прекрасната музика на соул богинята, която смени няколко тоалета по време на своя концерт. Музикантите от групата й пък показаха най-доброто от себе си и всички в залата ставаха на крака при соловите изпълнения на саксофониста и китарист Стюарт Матюман, както и на пианиста на британката с нигерийски корени.

За край Шаде остави прекрасната си песен "By Your Side", както и заря от розови конфети, а след това представи един по един членовете на своя бенд и им благодари за подкрепата през годините. Любимката на българската публика бе принудена, освен това, да излезе на бис, така че облечена с елегантна червена рокля тя изпя на финала класиката "Cherish The Day" и си каза довиждане с България до следващия път.