Плеймейтката на Американския ни събрат за 2010 година си призна, че би искала да се запознае със звездата на "Смъртоносен противник". Ето и думите й: "Много бих искала да се запозная с Джерард Бътлър. Мисля, че той е много, много чаровен. Не знам дали той е идеалния мъж за мен, но със сигурност го намирам за изключително чаровен."

Това автоматично прави Бътлър наш кумир и същевременно най-омразен човек. Преглътнахме горчивината и се заслушахме в чернокосия ангел, за да разберем повече и евентуално да научим нещо (което по-късно да приложим, за да бъде наша). Уви това, което научихме е, че тя го харесва защото има мистериозна страна (която ние не притежаваме). Също така харесва, че той е висок и чернокос. (тук само част от нещата могат да бъдат изпълнени)

Но вместо да мислим затова ние решихме да изслушаме Хоуп и нейните планове за кариера като комедийна актриса. Тя сподели, че би искала да участва във филм на Джъд Апатау, създател на филми като "Позабременяла" и "40-годишен девственик" и любим наш човек. 25-годишната Хоуп добави: "С удоволствие бих работила с Апатау в някой от неговите комедии, това е нещо като моя мечта." А пък ние се надвахме тя да оцени какви слушатели сме. Не стана.