Военното летище в село Доброславци ще бъде домакин на фестивала Elevation, който ще се състои на 22, 23 и 24 юни. Авиобазата за първи път отваря врати за музикално събитие в 18-годишната си история.

Сред световните звезди, потвърдили участието си във второто издание на фестивала, са Erykah Badu, Nneka, Kosheen, Chambao, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse. Сред българските имена отбелязваме Graviti Co, Skre4, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Southwick и още много други.

Наред с музикалната програма организаторите гарантират спортни и интерактивни забавления - от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и дори бой с торти. И тази година за гостите на фестивала ще има обособен къмпинг. Билетът за къмпинга струва 15 лева на човек и може да се купи в мрежата на Eventim. Първите 1000 души, които го направят, ще получат на входа на къмпинга бонус - поларено туристическо одеяло с цип.

Подробности за организацията и автобусните линии, които пътуват до центъра на село Доброславци, можете да откриете на страницата на фестивала www.elevation.bg.