39-годишният словашкият топмодел Адриана Карембьо съобщи официално раздялата със своя съпруг - бившия футболист Кристиан Карембьо, в интервю за списание Пари Мач, чийто брой ще излезе в четвъртък. Това съобщи от Париж агенция Франс прес.

В интервю на две страници манекенката с легендарни крака обяснява, че иска "да разясни нещата", след като в пресата се появиха нейни снимки с мъж, "предполагаем любим". В интервюто родената в Чехословакия манекенка признава, че от много месеци тя и Кристиан Карембьо живеят разделени и "повече не се срещат".

Адриана казва, че след прекратяването на кариерата си през 2005 година тя почти не се е виждала с Кристиан, тъй като и двамата "се занимават с многобройните различни дейности". "Да кажем, че ние живеем различно и нямаме повече нужда един от друг”, казва Адриана. „Всеки трябва да продължи по своя път. Аз предпочетох да си тръгна, за да не разпилея всичко, да не унищожа спомените. . ."

Кристиан Карембьо, световен шампион с френския национален отбор от 1998 година, който по произход е от Хаити, и Адриана се запознават през 1996 година.