66 годишният музикант, който е женен за модела Пени Ланкастър, обясни, че харесва жени, които имат добавена искра от "сексапил". Това той подкрепи с множеството му опит с красиви жени, който е натрупал през годините.

Род Стюарт е луд фен на Селтик и от години подкрепя шотландския тим. Изпълнителят дори споменава клуба в своя хит „Ти си в сърцето ми” ("You're in My Heart"). В Англия той симпатизира и на Манчестър Юнайтед.

"Знаете ли, бил съм с жени, който са от в средите на Playboy и макар да имат абсолютно красиви черти, нямат грам сексапил. - споделя музиканта. - То е нещо вътрешно, нещо в погледа на очите. То е почти частица, много ясно да ме разберете, само една малка частица от мръснишкото."

Жененият три пъти и баща на осем деца от пет различни жени призна, че е трябвало да послуша баща си и да не се бе оженил за първата си съпруга Алана Хамилтън, тъй като не се е "наиграл" достатъчно.

"Не мисля, че можеш да сложиш години на това кога е правилно време да се ожениш. - размишлява Род Стюарт. - Мисля, че е свързано с правилното време, точно като ти се струва точното време. Като си свършил с мърсуването и си пораснал. Искам да каже, че имам приятели на по 40 години, все още мърсуват наляво-надясно и не искат да пораснат. Така че мисля, когато решиш, че можеш да бъдеш верен и да се отдадеш на човека до теб, както е при мен сега."

Още новини от Playboy.bg ТУК!