Две от най-актуалните звезди на поп фолка - Андреа и Анелия, и един от най-въздействащите инструменталисти - Гъмзата, направиха запомнящо се шоу в „Night Flight”.

Андреа екзалтира клуба с провокативно шоу, типично в стила й на изкусителка. Комбинацията от мрежеста рокля и перфектните форми на певицата, едва не се оказа неподходяща.



През цялото време на сцената любимата на Кубрат Пулев се опитваше да покаже, че дори и тази дреха й пречи, повдигайки сексапилната си рокля и откривайки предизвикателна гледка.

Малко преди това пък Гъмзата импровизира и изпълни два от най-актуалните чалга хитове „Пружината“ и „Милионерче“ и дори артистично позира с тромпета си като арестант.



Изпълненията на музиканта от Ку-ку бенд и Андреа бяха аплодирани от една от най-коментираните в последните две години двойка - Мария и Динко Диневи.

Красивата брюнетка демонстрира освен завидни танцови умения и идеална форма, след раждането на Динев Джуниър. Двойката избра най-актуалния нощен клуб, за да празнува в приятелска компания.



Другата красива изненада на вечерта се оказа Анелия. Бившата съпруга на Коко Динев се оказа любим изпълнител на Мария Динева, която отправи специален поздрав към нея с един от собствените й хитове „Продължавам“.