Съпругата на баскетболиста Марко Ярич, супермоделът Адриана Лима, представи новата колекция на Victoria’s Secret за лято 2011. В компанията на колежките си Алесандра Амброзио и Кандис Суанапул, Лима блестеше в черен изрязан бански костюм. Суанапул от своя страна бе талисман на Световното първенство миналата година, в родната й Южна Африка.

По време на снимките в Лос Анжелис Адриана Лима сподели пред медиите, че никога не се е чувствала по-щастлива, отколкото сега, като майка на малката Валентина. Хубавицата обаче призна, че доста трудно е свалила килограмите от раждането.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА!

„Бях натрупала доста, повече от 10-11 килограма. Най-важното бе да съм здрава, заради дъщеря ми. Беше ми доста трудно да ги сваля, но ключово за това е да не си подложен на стрес,” разказа своя опит младата мама. „Много помага и да не се яде мазно и сладко, но най-важното е да си спокоен, защото когато не спиш нощем, не можеш да свалиш нищо.”

За блясъка в очите, косите, и изобщо, вътрешното си излъчване, Лима с усмивка отбеляза: „Какво да кажа?! Това са хормоните. Благословена съм да съм майка, благословена и късметлийка.”