И какво от това? Не ти ли идва да си купиш следващия билет за САЩ и да отидеш пред тях, да звъннеш и да й подариш любимия си компот? Не можеш просто да отречеш колко секси е Минка. Тя е предизвикваща-пожарната-аларма секси. Направо си е супер... абе схващаш какво имаме предвид.

Известна с ролята си в Американската телевизионна новела на Питър Бърг "Friday Night Lights", по Кели хлътват мъже от всякакви възрасти (покажи нейна снимка на баща ти), но пробива й в голямото кино все още предстои. Освен кратката поява в романтичната комедия "500 мига от Съмър", където тя символизира светлината в края на тунела за героя на Джозеф Гордън Левит, 30 годишната актриса няма нищо друго, с което може да се похвали.

А времето си отлита - така че, Минке, запретвай ръкави, ние вярваме в теб, все пак имаш всичко, което ти е нужно - харизма, красота и нужния актьорски арсенал.

Само едно ни озадачава - нейният приятел Дерек Джетър, бейзболна звезда на Янките, с когото е от 2008 г. насам и как той приема всички тези нейни прояви гола-голеничка и тези класации, където я слагат за най-секси жена на планетата! Смисъл, как ли се чувства човека? Сигурно не му е особено приятно всички да вършат разни неща пред образа на гаджето му, така че измислихме предложение към него - един милион долара и няма да я гледаме повече.