Старши треньорът на Барселона - Ханзи Флик, нямаше как да не бъде доволен след успеха със 7:0 над Реал Валядолид. Той е щастлив от представянето на отбора му и от факта, че с тази победа зарадва многобройните си фенове.

„Когато виждам как феновете ни подкрепят, чувството е специално. Беше много приятно да бъдем на терена. Всеки път, когато атакувахме, искахме да отбележим още един гол. Това е хубаво и кара феновете да се гордеят. Затова сме тук, за да покажем възможно най-доброто колективно и индивидуално представяне”, заяви Флик.

Gulliver/GettyImages
24 снимки

„Горд съм. В момента ситуацията е добра за мен, защото феновете са доволни, но все още имаме много работа до края на сезона. Сега ще имаме време за почивка и те ще са полезни за отбора и щаба ми. Надявам се националите ни да спечелят своите мачове, за да натрупат още увереност. Веднага след като се върнат обаче, искам да мислят само за Барса”, продължи германецът.

„Щастливи сме от това, което се случи на терена. Радвам се на добрата връзка с феновете. Всички са на 100% зад Барса, а ние им се отблагодаряваме на терена. Играчите ни се представят добре и работят много здраво. Харесва ми тази връзка”, каза още Флик.