Футболистът на Барселона - Жерар Пике най-вероятно ще се откаже от попечителството над децата си. След като любимата му Шакира прекрати връзката им заради поредната изневяра, защитникът бе решен на всичко, за да остане близо до Саша (7 г.) и Милан (9 г.), но според последните слухове е склонен да приеме офертата й.
 
Преди дни тя му предложи 2 милиона долара, за да плати всичките си дългове и да започне начисто, както и обеща да му осигурява по пет билета в първа класа за отиване и връщане до САЩ, за да вижда децата. 
 
В Испания говорят, че причина за обрата в намеренията на Пике е разкриването на поредната му мръсна тайна.
 
Журналистът Пипи Естрада, който е и фен на Реал Мадрид, обяви публично как Пике и останалите футболисти търсят красавици в интернет, допълвайки, че е виждал неща в нощни клубове с участието на футболиста, които не съответстват на определението "добър съпруг".
 
Естрада обяви, че Пике и колегите му първо си харесват красавици в интернет, след което друг праща предложение за среща и ако има интерес от отсрещната, посредникът урежда всичко.
 
"Те никога не показват лицата си и никога не заговарят първи. Затова подобни флиртове трудно се докaзват. Обикновено се плаща на жената, за да си мълчи", обясни Естрада.