Звездата на Барселона Филипе Коутиньо и неговата съпруга Айне обявиха пола на бебето, което двамата очакват. Те ще станат за трети път родители, а Айне е бременна с момиче, което ще кръстят Есмералда.

26-годишният Филипе и 25-годишната Айне се срещат за първи път през 2007 г., когато обещаващият футболист е само на 14. Те израстват заедно в бразилската столица Рио де Жанейро. Техен общ приятел ги запознава на парти, след което двамата започват да се срещат. След време Айне се премества в дома на Филипе и дели един покрив с майка му Есмералда и баща му Хосе.

Филипе и Айне

източник: instagram.com/ainee.c

 

Филипе и Айне са заедно от тийнейджърските си години. Айне навсякъде пътува със своя любим и гледа всеки негов мач. През 2008 г. Филипе подписва с Интер преди да се завърне във Вашку да Гама за два сезона. Тогава Айне прекъсва образованието си и заминава заедно с него за Италия. Двамата са принудени да живеят разделени за кратко, когато две години по-късно той облича екипа на Еспаньол, но по-късно през същата година вдигат сватба. През 2013 година младото семейство се мести в Англия, тъй като Филипе подписва с Ливърпул. Сега те са неразделни заедно в Барселона.

Филипе и Айне

източник: instagram.com/ainee.c

 

Понастоящем, двамата вече имат две деца - дъщеря Мария и син Филипе-младши.