Звездата на Барселона Лионел Меси разкри, че ще остане в отбора, докато се чувства желан на „Камп Ноу“. Аржентинецът е откровен, че каталунският клуб му е дал всичко.

„Барселона ми даде всичко и ще остана в отбора, докато се чувствам желан“, коментира Меси пред английското списание „Coach“.

„Това, което ме мотивира е да печеля титли за моя отбор и за моята страна. За това никога не гледам назад. Мога да погледна към това какво съм спечелил само и единствено, когато прекратя кариерата си. Аз съм амбициран да спечеля още много отличия. Концентрирам съм мачовете, които ми предстоят и искам да спечеля още трофеи още този сезон“, добави аржентинецът.

The Sun: Ман Сити вади 100 милиона за Лео Меси

Меси свали картите си в преговорите с Барса

„Кристиано Роналдо заслужава само респект за своите постижения. Той е един много голям футболист, който е постигнал невероятни неща в своята кариера. Аз не си съпернича с него. Моята мотивация са Барселона и Аржентина. Играя за феновете на тези два отбора. Това ме мотивира най-много“, продължи Лео.

„Не обичам да губя, в никакъв случай. Едно поражение ми се отразява негативно не само за няколко часа след мача. То ми влияее повече време. Не обичам това чувство. За това винаги давам всичко от себе си, за да спечелим всеки мач.“

Суарес постави ултиматум на Барса относно Меси

Бартомеу: Искаме скоро да подновим договора на Меси​

„Хосеп Гуардиола е невероятен треньор. Той се нуждае от време, за да се адаптира към английското първенство, но съм сигурен в неговия успех. Той ще триумфира в Англия.“

Шави сигурен за Меси

„Най-доброто решение в моя живот бе да приема предложението на Барселона и да стана част от Ла Масия. Франк Рийкард ми даде възможността да дебютирам за първия отбор. Той ми даде първата възможност в моята кариера. С него започна всичко за мен в Барса“, каза още Лионел Меси.