Футболистът на Челси Сеск Фабрегас в никакъв случай не отхвърли възможността Реал Мадрид да спечели Шампионската лига за трета поредна година. Бившият играч на Барселона коментира всички по-злободневни футболни теми в специално интервю за предаването El Partidazo по COPE.

Неприятна новина в Реал

„Чувствам се много добре в Челси. Щастлив съм и бих искал да продължа и следващия сезон там“, започна Фабрегас.

„Реал Мадрид да вземе отново Шампионската лига? Човече, защо не?!“, отвърна на питане в тази насока Фабрегас.

„Алваро Мората се представя на ниво в Челси. Остават пет мача и се надявам да продължи все така. Той притежава характеристи, които никой в националния на Испания няма“.

Ливърпул хвърля в "клетка" Салах, Реал притяга лапи

В последните месеци едно от най-тиражираните имена е това на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Египтянинът е свързван с Реал Мадрид, а Фабрегас коментира темата така:

„Съмнявам се, че Ливърпул ще пусне лесно Салах. Съмнявам се и че ще има клуб, който ще може да си позволи парите, които „червените“ ще искат за него. Засякох се със Салах в Челси и видях таланта му. Той е бърз, има голов нюх и вярва в себе си. Това е много важно“.

Очаква се до часове Андрес Иниеста официално да обяви раздялата си с Барселона. Фабрегас, който игра за „блаугранас“ от 2011 до 2014 година, не скри страхотното уважение, което питае към него, заявявайки: „Каквото и да реши Андрес Иниеста, той е от големите във футбола. Когато спечелихме Световното, Андрес игра много добре. Заедно с Шави, Андрес е единственият испанец, който трябваше да спечели „Златната топка“.