Футболистът на Барселона Иван Ракитич се извини за снимката, която се появи в социалните мрежи. На нея се вижда, че той присъства на панаира в Севиля.

„Ако трябва, ще се извиня без никакъв проблем. Аз съм баща и съпруг, за мен семейството е най-важното нещо. Отидох в Севиля, за да бъда с дъщеря ми. Живея с футбола на 100%. Моят ангажимент е максимален“, сподели Ракитич.

„Не съжалявам за панаира в Севиля. Ако дъщеря ми ми се обади, аз тръгвам веднага. Исках да бъда с моите момичета. Ако изляза навън, това е нормално. Трябва да ям със семейството си. Много уважавам феновете“, добави хърватинът.

„Не отидох да се наслаждавам. Отидох, за да бъда със семейството си. В сложните моменти искаш да бъдеш със семейството си и моите момичета ми дават всичко“, продължи той.

Що се отнася до новината, за която писа вестник „AS“, че Ракитич е бил посетен в къщата си от ултрасите на Барселона, които са му поискали обяснение, полузащитникът посочи, че „не разбира откъде идва тази информация“.

„Дойдоха двама души, които познавам. Те ми дадоха максимална подкрепа. Искаха да ми се отблагодарят за всичко, което давам за клуба. Не може да кажем, че стената тук е черна, ако е бяла“, каза той и по този начин отрече информацията.

Що се отнася за бъдещето си Ракитич даде да се разбере, че не мисли да напуска Барселона.

„За мен да бъда част от най-добрия клуб в света е гордост и искам да го правя още много години“, завърши хърватинът.