Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман запазва пълно мълчание относно своето бъдеще. Всички очаквания са французинът да напусне „дюшекчиите“ и да премине в Барселона.

27-годишният футболист обаче иска да запази отлични взаимоотношенията си с всички в Атлетико Мадрид и това е една от причините Гризман да запазва пълно мълчание по темата.

Французинът отговори с мълчание на последната оферта, която получи от изпълнителния директор Мигел Анхел Хил Марин на срещата в петък, на която присъства ѝ старши треньорът Диего Симеоне. Всичко останаха изненадани от мълчанието на Гризман, тъй като от Атлетико Мадрид продължават да очакват отговор от него, след като той категорично отхвърли първите три предложения, които получи от клуба.

Антоан Гризман знае, че най-умното нещо сега е да не говори, за да не се вдига шум около него.

Той запази пълно мълчание и по време на празненствата в Атлетико Мадрид по повод спечеления трофей в Лига Европа. Феновете скандираха: „Гризман, остани! Гризман, остани!“. Всички очакваха френският футболист да говори пред насъбралото се множество след невероятния финал, който изигра, но той в нито един момент не взе микрофона.

От Атлетико Мадрид правят всякакви опит да го задържат и дори му предложиха заплата по-голяма от 20 милиона евро, която на практика изглежда непосилна за финансовата сметка на клуба.

Гризман проведе няколко разговора с футболисти от Барселона, но това всичко остава скрито за медиите. Французинът със сигурност няма да коментира темата преди всичко официално и окончателно да стане факт.