Капитанът на Лион Мемфис Депай потвърди информациите, че правилата на Ла Лига за лимита на заплатите не са му позволили да премине в Барселона, въпреки че трансферът му е бил готов.
 
Сделката между двата клуба за крилото изглеждаше на практика готова, но неспособността на Барселона да се освободи от услугите на Усман Дембеле се оказа решаващо за несбъдването на трансфера а Депай. 
 

“Да, трансферът беше доста близо. Няма нужда да навлизам в детайли, но наистина бяхме почти готови. За съжаление, определени правила го спряха. Вярвам, че всичко, което се случва в живота ми, е с някаква причина. Ако е било писано да стане, ще стане", започна офанзивният играч. 

"Отново трябва да се фокусирам върху Лион и да бъда важен за отбора. След това ще видим как ще потръгнат нещата. Никой не може да гледа в бъдещето. Ако просто си върша работата, интересът ще остане. Може би тогава ще се получат нещата. Сега обаче трябва да оставя това настрана”, заяви Депай след снощния мач на Нидерландия.

 
 
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.